جمع بندی مقاله های فصل هفتم – گرانش(۱)

 کلیه مقاله های فصل هفتم ( گرانش۱ ) به صورت یک فولدرZeep  شده تهیه می شود که شامل   فایل PDF که در ۱۰  قسمت  مجزا تهیه شده است . این فایل ها همه آن چیزی است که تا اینجا روی سایت قرار داده شده است و به منظور آموزش مقدماتی نجوم می باشد .

۱ اهداف این فصل

بی شک گرانش یکی از مهمترین نیروهای طبیعت است بدون نیروی گرانش هیچ ستاره و سیاره…بوجود نمی آمد و جهان شکل نمی گرفت.ازابتدای خلقت جهان نیروی گرانش در حال ساختن و ساماندهی جهان ما بوده ، درک چگونگی شکل گیری کهکشان ها و ستارگان و سیارات و …همه اجرام سماوی و درک حرکت آنها بدون شناخت نیروی گرانش امکان پذیر نیست.
بنابراین گرانش و نحوه عملکرد آن یکی از مهمترین مباحث در فیزیک و نجوم می باشد . مردم روزگار باستان چون درکی از گرانش نداشتند ستارگان را نقطه هائی چسبیده بر کره آسمان می دانستند و انواع مختلف خرافه ها را در این مورد ساختند . آنها ماه و خورشید و سیاره ها را همچون خدایان پرستش می کردند زیرا معلق بودن آنها در اسمان و از آن بدتر حرکت سیارات بین ستارگان چیزی بسیار عجیب و غیر معقول بود تا علم پیشرفت کرد و نظریه خورشید مرکزی جایش را به زمین مرکزی داد و بعد گالیله راه و روش نوین را نشان بشر داد و تیکوبراهه و کپلر راهش را ادامه داده تا سرانجام نیوتن توانست معمائی هزاران ساله را حل کند . و راز حرکت ستارگان وماه و خورشید و سیارات  و…را حل کند .
بحث در مورد گرانش و موارد وابسته به آن بقدری پیچیده و مهم می باشد که تصمیم بر این شد که قبل از هر فصل دیگری یک فصل کامل را به این موضوع اختصاص بدهیم .
ولی مقدار مقاله ها بقدری زیاد شد که تصمیم گرفته شد بجای یک فصل ، سه فصل را به این موضوع اختصاص دهیم .( به علاوه فصل جدیدی به نام ” ماهواره ” ) بنابراین تعدادی از مقاله هائی که در فصل گرانش گردآوری کردیم در فصل هفتم و تعداد دیگری از مقاله ها را در فصل هشتم ” گرانش ۲ ” و تعداد دیگری را در فصل نهم ” گرانش ۳ ” (که در واقع ادامه فصل هفتم می باشدجمع آوری کردیم. )
در این فصل ابتدا از تاریخچه گرانش و زندگی نیوتن شروع کرده و بعد از توضیح چند اصطلاح فیزیکی و ریاضی فرمول ها و نحوه عملکرد گرانش را در جهان هستی مورد مطالعه قرار دهیم .  

۲- مقاله های این فصل

فهرست و لینک مقاله های این فصل ( به ترتیب ) در اینجا آورده می شود برای مطالعه هر کدام از بخش ها به روی آن کلیک کرده و مطالعه کنید.( این فصل در حال کامل شدن است لینک مقاله های بعدی بعد از انتشار بر روی این صفحه قرار خواهد گرفت)

۱– تاریخچه گرانش

۲- زندگینامه نیوتن

۳- نیوتن و گرانش

۴- قانون جاذبه عمومی نیوتن

۵- مکانیک مداری و قوانین کپلر(۱)

۶- مکانیک مداری و قوانین کپلر(۲)

۷- گرانش و انرژی

۸- کمک گرانشی

۹- نیروهای کشندی (۱)

۱۰- نیروهای کِشندی(۲)

برای درک بهتر مطالب بهتر است مطالب را به همان ترتیب که شماره گزاری شده و آورده شده مطالعه کنید و بخصوص به شکل ها هم توجه کنید مطالب فایل های PDF به ترتیب به این صورت است .
برای خواندن هر قسمت مقاله می توانید روی آن کلیک کنید.

بعد از باز کردن فایل Zeep(در صورتی که برنامه ای برای باز کردن فایل های Zeep در کامپیوتر و یا اندروید ندارید می توانید بسته به سیستم خود از این لینک ها دانلود کنید ) برای این که بهترین نتیجه را بگیرید بهتر است فایل های PDF تهیه شده را به همان ترتیبی که آورده شده مطالعه کنید ( برای خواندن  فایل های PDF باید برنامه Adobe PDF Reader روی سیستم شما نصب شده باشد برای نصب این برنامه  اینجا را کلیک کنید)

برای مطالعه مقاله های روانشناسی اینجا  را کلیک کنید .

عکس های طبیعت, طبیعت خوانسار , شکوفه های بهاری  , گلستان کوه ,دانلود آلبوم های کامل بهترین و زیباترین عکس ها ,آلبوم هائی با صدها عکس کیفیت بالا ,  در هیچ کجای اینترنت این عکسها را پیدا نمیکنید , عکس هابدون استفاده از تکنیک های فتوشاپ تهیه شده , کاملا طبیعی 

برای آموزش کامل و حرفه ای گوگل مپ روی شکل زیر کلیک کنید

همه جیز در مورد گوگل مپ

۱) هر گونه اظهار نظر را در فرم اظهار نظر کاربران وارد کنید .
۲) نظرات بعد از تایید مدیریت نشان داده می شود .
۳) با انتقادات و پیشنهادات سازنده خود ما را هرچه بیشتر  همراهی کنید . مدیریت از انتقادات و پیشنهادات سازنده شما استقبال میکند .
۴) نوشته های قرمز پر رنگ ارجاع به لینک هستند که هنوز لینک آنها قرار داده نشده است ( هنوز صفحه آنها منتشر نشده است )
۵) نوشته های آبی پر رنگ ارجاع به لینک هستند که لینک آنها قرار داده شده است ( صفحه آنها منتشر شده است )
۶) هرگونه بهره برداری : کپی تمام و یا قسمتی از مطالب این سایت بدون ارجاع منبع آن ممنوع می باشد .
۷) تکثیر فایل های Pdf با ذکر منبع آزاد ولی فروش آن تحت هر عنوان و با ذکر منبع هم ممنوع می باشد.

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.